Sunday, November 4, 2012

Trei notive serioase pentru care - Ep I

1. Melodii românești

Pun pariu ca știm cu toții ultima melodie a Corinei. Da, da, aia cu „sunt a ta-ta-ta-ta”. Și dacă vă numărați printre norocoșii care au văzut și videoclipul - acel pornache care e difuzat de trei ori pe minut la ora prânzului (cam pe la ora când copiii de grădiniță servesc desertul) - cu siguranță știți despre ce vorbesc.
Unul din versurile Corinei sună cam așa: „Când mă privești în ochi îmi bate inima!” :|
Adică cum, coaie? Tu vrei să spui că dacă acel lache flaușat despre care râgâi tu nu te privește în ochi, o să decedezi? Chiar dacă asta sună a dilemă de blondă, chiar așa zice femeia.

Nu înțeleg de ce e nevoie să folosești „Mi-a zis ca dragostea-i degeaba ca vorbitul pe Skype”. Adică cum dracu' mâncați-aș talentul tău vocal. Una din definițiile mele pentru dragoste (a face) e aia când un mascul feroce și o femelă senzuală, excitați ca dracu, se urcă unul pe celălalt și transpiră în timp ce fac sex cu năbădăi emițând sunete erotice și pline de pasiune. Așa se face de când lumea. Și babuinii fac așa, și leii, nu știu sigur daca și girafele fac așa, dar tot ce se poate. Cum căcat ar veni să mă sui eu, sau tu, sau Grasu' sau orice, pe birou, să prind monitorul ca și cum aș fi un câine în călduri și să fac sex cu iconița de Skype. Cum?!?! Cum?!?!

„Tu esti tot ce imi doresc, d-aia sunt a ta.” Adică ce? Vrei să zici că Pandele ăsta care te-a cucerit - și probabil vrea să te violeze în timp ce tu te joci Fifa, că nah...așa e fantezia omului - se datorează dorinței tale? Greșit, fata mea. E greșit să spui că cuiva i se întâplă ceva care îl face fericit, pentru că așa vor țâțele tale. În cazul tău, nu mi se pare moral să zici că ești a lui, doar pentru că tu îți dorești asta. În fine. Ideea e că...Să nu mă înțelegeți greșit. Corina îmi place/a înainte s-o ardă aiurea și dezbrăcată pe ecran și să-i stoarcă lasciv unuia lămâie în pahar. Nicidecum nu susțin că femeia e nașpetă. Din contra, Dumnezeule, este incredibil de bună și are niște craci de-ți dă dispreț, însă părerea mea e că avea o imagine mai bună cu stilul pe care îl manifesta înainte.

Și, la finalul postării, material pentru oaninști pre-adolescenți: Reacţii:

1 comentarii:

Bine ai revenit coane! Trei motive pentru care ce? Că nu reuşesc să dibuiesc ce spui tu acolo. Fain articolu', mersi pentru referinţă :)). Dar ai omis versul cu "Dă-ţi silinţa boy, dacă vrei s-o f...aci fericită". Ăla trebuia atacat. Numa' de bine în rest!

Pace şi curvele iubesc tortul!

Post a Comment

E randul tau sa spui ceva: